PEMERGIAN INSAN YG TERSAYANG..
RAMADHAN KALI INI TIBA DENGAN SINAR CAHAYA BUAT UMAT ISLAM..
BAGIKU RAMADHAN KALI MENGINGATKU KPD INSAN YG KU SYG…
2 ORG INSAN YANG AMAT AKU SYG TELAH MENGHADAP ILAHI..
SAHABAT BAIKKU TELAH PERGI MENEMUI YANG MAHA ESA PD 18 FEBRUARI 2009.. DAN ORANG YANG PALING2 AKU SYG JUGA TELAH PERGI SELAMANYA PD TAHUN YG SAMA.. 3OGOS 2009..
HANYA ALLAH SAHAJA YG TAHU BERAPA SEDIHNYA HATIKU MENERIMA PEMERGIAAN 2 INSAN TERSYG..BEGITU CEPAT MASA BERLALU. ABAH TINGGALKAN KAMI TANPA SEMPAT BERPESAN APA2..
HATIKU TAMBAH SAYU BILA TERKENANG PENGORBANAN ABAH MEMBESARKAN KAMI ADIK BERADIK.. BIAR PUN SEMASA HAYATNYA,DIA TAK PERNAH TUNJUKKAN KASIH SAYANGNYA PD KAMI NAMUN HATINYA MAHUKAN YG TERBAIK UNTUK MEMBESARKAN KAMI..
PEMERGIAAN ABAH AKU TERIMA DENGAN TABAH..JIKA HATIKU RESAH, TERBEBAN,DAN MERASAKAN SATU UJIAN YG BERAT.. AKU AKAN CEPAT2 INGAT TTG SABDA ALLAH DALAM SURAH AL-BAQARAH AYAT 286.. “ALLAH TIDAK MEMBEBANI SESEORANG ITU MELAINKAN SESUAI DGN KESANGGUPANNYA”
BETAPA SYGNYA ALLAH PD SAHABAT DAN AYAHKU..BIARPUN PERMERGIAAN MEREKA MENYEDIHKAN TETAPI ITULAH JANJI ALLAH..SETIAP YG BERNYAWA PASTI AKAN MATI.. DAN SESUATU YG BERLAKU 2 PASTI ADE HIKMAHNYA..
EMM..TAK LAMA LAGI RAMADHAN AKAN PERGI DAN SYAWAL PULA AKAN MENJELMA.. BIARPUN RAYA TAHUN INI ADA SEDIKIT KEKURANGAN NAMUN KEHIDUPAN PERLU DITERUSKAN..
ABAH..
MAAFKAN DOSA2 AKAK..
MAAFKAN AKAK KERANA TAK SEMPAT MEMBALAS JASA ABAH..
MAAFKAN AKAK KERANA TAK JADI ANAK YG TERBAIK UNTUK ABAH..
MAAFKAN AKAK JIKA HATI ABAH PERNAH TERLUKA KERANA AKAK..
HANYA DOA DAN AL-FATIHAH SAHAJA YG DAPAT AKAK KIRIMKAN UNTUK ABAH DISANA..
MOGA DIRIMU BAHAGIA DISANA..
AL-FATIHAH…..
0 Responses

Post a Comment

 • About Me

  My photo
  بسم الله الرحمن الرحيم.. SALAM 1PERJUANGAN, 1AQIDAH,1UKHUWAH...:)

  sembang ukhuwah..

  Followers

  KOMENTAR..

  SeKoLaH KesaYanganku

  SeKoLaH KesaYanganku

  APIUM TerCinta..

  APIUM TerCinta..

  My UniVersiTy..

  My UniVersiTy..

  BiCaRa HaTi....

  Tiada ukhuwwah tanpa iman, dan tiada keimanan yang sempurna tanpa ukhuwwah, sepertimana tidak ada persahabatan tanpa taqwa, dan tiada ketaqwaan tanpa persahabatan.

  My music..